جهانگرد

سپتامبر 13, 2008

دنیای گوردر در دنیای سوفی

Filed under: فلسفی,فرهنگ,کتاب — جهانگرد @ 8:40 ب.ظ.
Tags: ,

به نام خدا
دوست عزیزی بیان کرده بود که بیاییم در مورد فیلم وکتاب جدیدی که مطالعه می کنیم یا به تماشایش می نشینیم مطلبی بنویسیم وچند خطی درباره اش توضیح دهیم تا دیگران هم بتوانند در مورد ان اطلاعات بدست اورند وان را تماشا یا مطالعه کنند. بیاییم به این شیوه علاقه مندیهایمان را باهم تقسیم کنیم. این فکری زیبا وکار ساز است برای بالا بردن اطلاعات وبه روز بودن انها…
من هم به گفته وتوصیه ی این عزیز احترام می گذارم وان را انجام می دهم تا بتوانم خودم اولین نفری باشم که عملا به این توصیه عمل کرده باشم
خوب انچه می خواهم بیان کنم در مورد نویسنده وفیلسوف نروژی جناب» یوستین گوردر کبیر» است او متولد 1952 نروژ است وسالها در برگن نروژ فلسفه تدریس کرده  همو که مرموزانه 3000 سال را در 600 صفحه می گنجاند همو که برای همه فهم شدن فلسفه استین بالا می زند ودر این راه اولین نفری است که اقدام عملی می کند وبه نوشتن یک دنیای ساده وهمه فهم مشغول می شود در همین دنیا سوفی  وهیلده  دو دختر 15 ساله را دستمایه قرار می دهد تا البرتو کناکس فیلسوف انها را همراه با پدر هیلده از بیروت با فلسفه وساز وکار اندیشه وتاریخ اندیشه های فلسفی اشنا کند  ونام این دنیا که دریچه ای به سوی اگاهی وجستجودر کائنات است را دنیای سوفی نامیده است. این کتاب اولین بار در 1991 در کشورش چاپ شد ناگفته نماند که مباحث پیچیده فلسفه غرب را بی انکه مبتذل وبی ارزش شود با زبانی ساده شیوا وهمه فهم بیان و تشریح می کند وجالب اینجاست که دنیای سوفی یک رمان است، رمانی خوداموز، بسیط و روان در باره هستی وجهان وشاید علت محبوبیت جهانی ان همین بعد ان باشد.
من چاپ دهم را که زمستان 86 چاپ شده را دارم ومطالعه کرده ام همین که تصویرش را برای دوستان گذارده ام

این کتاب را «حسن کامشاد»از نسخه انگلیسی چاپ 1995 از انگلیسی به فارسی برگردانده ونباید ترجمه روان وخوش رنگ ولعاب اقای کامشاد را در شیوایی ورسایی این کتاب نادیده بگیریم که من شخصا از این ترجمه لذت بردم واز کتاب توشه ها برچیدم مطالعه ان را به همه دوستان توصیه می کنم.

9 دیدگاه »

  1. ممنون از معرفی کتاب….
    به ما هم سر بزنید

    دیدگاه توسط سپیده — سپتامبر 13, 2008 @ 9:43 ب.ظ. | پاسخ

  2. بابا تو هم چه كتاباي مي خوني.. يكم هم با زير ديپلم ها بپر .. ثواب داره

    دیدگاه توسط DESERTER — سپتامبر 14, 2008 @ 8:25 ق.ظ. | پاسخ

  3. به نام خدا … ایده قابل تاملی در وبلاگ توست.

    دیدگاه توسط مریم — سپتامبر 14, 2008 @ 9:36 ب.ظ. | پاسخ

  4. كلا اسلام شناس ها از قديم الايام آدم هاي باحالي بودند … اين يكي هم همين طور … ولي اين اواخر چون خيلي مسائل دنياي اسلام پيچيده شده اين بنده خدا ديگه كم آورده … فشار زياد زده به مغزش.

    دیدگاه توسط DESERTER — سپتامبر 17, 2008 @ 6:43 ق.ظ. | پاسخ

  5. salam man ham ketabe donyaye sofy ro khonda kheili ali bud be hameye afrad dar har seni pishnahad mikonam bekhounanesh chon az jaheliat ensan ro biroun mikeshe be omid yek jame armany M.NZ

    دیدگاه توسط M.NZ — آگوست 28, 2009 @ 8:10 ب.ظ. | پاسخ

  6. با دیدن این پست کمی شگفت زده شدم، فکر نمی‌کردم دنیای سوفی را بعد از معرفی در وبلاگ خودم جای دیگری ببینم. من فلسفه را با این کتاب شروع کردم و حالا هم که این متن را می‌نویسم، یک فیلسوف اگزیستاسیالیسم بی ادعا هستم در جستجوی حقیقت.
    من می‌توانم شناسه‌ی وردپرس شما را داشته باشم؟

    دیدگاه توسط admin — سپتامبر 5, 2009 @ 2:06 ق.ظ. | پاسخ

    • دوست گرامی متوجه منظورت نشدم شناسه ورد پرس یعنی چی ؟
      نکته بعدی من نتوانستم به بلاگت سر بزنم تا شما را بهتر بشناسم در هر صورت از مواجهه با دوستانی امثال حضرت عالی خوشحالم وافتخار می کنم چنین دوستانی داشته باشم

      دیدگاه توسط جهانگرد — سپتامبر 5, 2009 @ 2:36 ب.ظ. | پاسخ

      • منظور از شناسه‌ی وردپرس همان شناسه‌ای‌ست که برای ورود به داشبورد
        وبلاگتان از آن استفاده می‌کنید، من دسترسی به وبلاگم را بنا به دلایلی
        محدود کردم، با داشتتن شناسه‌ی شما می‌توانم دسترسی شما را به وبلاگم
        میسر سازم.
        با تشکر

        دیدگاه توسط admin — سپتامبر 7, 2009 @ 7:18 ق.ظ.

  7. خیلی دوستتون دارم که این کتاب رو معرفی کردید
    من کتاب راز فال ورق این هنرمند روخونده بودم این کتاب خیلی خوبی بود

    دیدگاه توسط سحر — ژانویه 23, 2010 @ 11:04 ق.ظ. | پاسخ


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

بیان دیدگاه

ساخت یک وب‌گاه یا وب‌نوشت رایگان در WordPress.com.